Minigolf i Katrineholm: Två charmiga destinationer för familjevänligt nöje 🌞⛳

Upptäck Katrineholm genom Minigolf 📍🕹️

Är du sugen på en dag fylld med roliga aktiviteter, frisk luft och gemytlig gemenskap? Då kan minigolf i Katrineholm vara något för dig! 🎉 Staden är känd för sin naturskönhet och charmiga atmosfär, men vad många inte vet är att den också erbjuder två minigolfbanor som passar både stora och små. Förutom minigolf, erbjuder Katrineholm också andra sporter som boule, discgolf och padel.

Djulö Bangolfklubb: Njut av minigolf i natursköna omgivningar 🌳⛳

Belägen i natursköna omgivningar vid Djulöbadet, är Djulö Bangolfklubb en plats där både vuxna och barn kan uppleva spänningen och glädjen med minigolf. Klubben välkomnar alla, från nybörjare till erfarna spelare, och erbjuder rimliga priser för alla åldersgrupper:

  • Vuxna: 50 kr
  • Ungdom/Pensionär: 30 kr
  • Familjepris: 150 kr

Dessutom kan du njuta av en glass, dricka, fikabröd eller piroger mellan rundorna – allt för att göra din dag på banan ännu bättre. 🍦🥤🥐🥟

Kontakta Djulö Bangolfklubb 📧📞

Du hittar Djulö Bangolfklubb på Djulöbadet 3 i Katrineholm och kan enkelt kontakta dem via e-post på djulobgk@gmail.com för mer information.

Katrineholms Bangolfklubb: En del av stadens historia 🏛️⛳

Katrineholms Bangolfklubb är inte bara en del av staden, utan också en del av dess historia. Klubben grundades den 22 mars 1969 och ligger vid det ikoniska Möllerområdet på Mejerigatan 2. Dess charmiga bana lockar spelare i alla åldrar och förmår att skapa ett minnesvärt besök för varje besökare.

Kontakta Katrineholms Bangolfklubb 📧📞

Du kan nå Katrineholms Bangolfklubb via telefon på 0150-143 03 för mer information eller skicka ett meddelande direkt på deras webbplats.

Sammanfattning: Minigolf – en rolig aktivitet för alla åldrar 🎉

Så om du letar efter en rolig, avkopplande dag i Katrineholm, se till att lägga till en runda minigolf på din lista. Det är en underbar aktivitet som förenar familjer och vänner och ger alla en chans att skapa oförglömliga minnen. Oavsett om du är lokal eller bara besöker, kommer minigolf i Katrineholm att ge dig en känsla av stadens varma och välkomnande anda. 🥳🏌️‍♀️

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt