Resa till och från Katrineholm

Tåg till Katrineholm

Ett av de bekvämaste och miljövänligaste sätten att ta sig till Katrineholm är att åka tåg hit. Mitt i centrala Katrineholm hittar du tågstationen med sin kända järnvägsknut. Härifrån går det tåg flera gånger om dagen åt alla håll och mot de flesta destinationer inom landet. 

Buss till Katrineholm

I anknytning till tågstationen finner vi även Katrineholms busstation. Busstationen har plats för bussar som ska såväl ut från staden som bussar som åker inom staden. kommer du hit med tåg och vill ta dig runt så är det smidigt att förflytta dig från tågspåret till busstationen. 

Bil till Katrineholm

Som man brukar säga leder alla vägar till Rom och detsamma gäller ofta för Katrineholm. Hit färdas man smidigt med bil från Stockholm, Norrköping, Eskilstuna och Örebro. Katrineholm ligger nämligen i mitten av dessa städer och det finns flera vägar att ta från dessa destinationer till vår vackra stad i mitten. 

Blogginlägg

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt