Nya bandyarenan i Katrineholm

Älskar du sport och rörelse och dessutom tycker om bandy så kan det här inlägget vara något för dig. För i Katrineholm i detta nu så håller den nya Bandyarenan att byggas upp nere vid backavallen.

Här nedan kan du läsa mer om den nya bandyarenan och dess fördelar som medkommer med den nya bandyarenan.

Bandyarenan till Katrineholm

I Katrineholm så byggs det för fullt och en av dom saker som kommunen har valt att satsa på är bandy och andra sporter som utförs på is.

På Katrineholms sportcentrum nere vid backavallen så har man rivit ner den gamla bandybana och byggt upp en stor ny bandyarena.

Arena kommer att vara öppen för allmänheten vilket betyder att det kommer gå att åka skridskor på isen när det inte är träningar eller matcher.

Backavallen ligger en kort bit bort från Katrineholms centrum och är lätt att ta sig till med bil, kollektivtrafik, cykel eller gång.

För er som vill läsa mer om Katrineholms bandyarena så besök: https://www.katrineholmbandy.se/NYHETER/Nyheter/nyarenabyggspabackavallen-jattepositivt/ 

Fördelarna med bandyarenan

Att det byggs en bandyarena finns det så klart många fördelar med och några av dom fördelarna är att:

  • Du som besökare som ska kolla på matcher får en läktare på inomhus att sitta och heja på.
  • Man kan spela bandy året om.
  • För dig som tycker om att motionera eller bara för skoj skull åka skridskor kan göra det året om.

Ja som ni ser så finns det många fördelar med att ha tillgång till en bandyarena istället för en bandyplan utomhus.

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt