Loppis och secondhand butiker i Katrineholm

Lister och länkar över loppisar och secondhand butiker i Katrineholm. Hitta länkar till facebook grupper och adresser.

Älskar du loppis och secondhand butiker och ska besöka eller bor i Katrineholm?

Bra för i det här inlägget så kan du läsa om vad en loppis/secondhand butik är, Fördelar med att handla på loppis och secondhand och vad för loppisar och secondhand butiker som finns i Katrineholm.

Vad är en loppis och en secondhand butik?

Något som både en loppis och secondhand har gemensamt är att båda två säljer bättre begagnade möbler, kläder, saker med mera. Här nedan kan du läsa lite mer om vad en loppis och secondhand butik är.

Loppis

En loppis även kallad loppmarknad är en plats där privatpersoner eller en privatperson bjuder in allmänheten till att köpa begagnade saker. Oftast så brukar det säljas mindre saker som böcker, spel, porslin och andra saker som den som säljer själv har haft i hemmet eller samlat på sig. 

Secondhand

En secondhand eller en andrahandsmarknad som det också heter är en butik där man säljer begagnade och använda varor i andra hand. Secondhand butikerna varor brukar oftast komma från välgörenhetsorganisationer men det finns även privata secodhand butiker som köper in sina varor.  

Fördelar med att handla på en loppis eller secondhand butik

Det finns många fördelar med att handla på en loppis eller i en secondhand butik. Till exempel så blir det oftast billigare än om du skulle handla samma vara i nytt skick i butik.

En annan fördel med att handla på loppis eller en secondhand butik är att man bidrar till klimatet då inga nya saker behöver tillverkas. 

Olika loppisar och secondhand butiker i Katrineholm

Här nedan så har vi listat flera olika loppisar och secondhand butiker som du kan besöka i Katrineholm.

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt