Lashlift i Katrineholm här kan du fixa det

Vill du förlänga din ögonfransar genom att göra en lashlift? I det här inlägget så har vi listat ett flertal olika skönhetssalonger i Katrineholm som där du kan boka en lashlift.

Här kan du också läsa om saker som är bra att tänka på vid en lashlift och vad en lashlift är.

Vad är en lashlift?

En lashlift är en sorts skönhetsbehandling där man med hjälp av syntetiskt framtagna ögonfransar som man klistrar fast på ens naturliga ögonfransar för att förlänga dom.

Metoden kommer ifrån Korea och tog världen med stor för drygt 10 år sen. En behandling av lashlift brukar vanligtvis ta mellan 1,5 timme upp  till 2 timmar.  

Bra att tänka på vid en lashlift efter en behandling

När man har gjort en lashlift så finns det lite saker som kan vara bra att tänka på så att man inte förstör sin fransförlängning. Därför så har vi gjort en liten lista här nedan med saker som du ska undvika när du har gjort en lashlift.

  • Var försiktig och gnugga eller pilla inte på fransarna under det första dygnet.
  • Utsätt inte fransarna för hög värme eller ånga under det första 24 timmarna då dom kan lossna.
  • Använd inte produkter runt ögonen som innehåller olja de första 24 timmarna.
  • Använd inga starka makeup-removers de första dagarna då du kan första fransarna.

Olika skönhetssalonger i Katrineholm där du kan göra lashlift

Här nedan så har vi listat några exempel på olika skönhetssalonger i Katrineholm där du kan boka och få en lashlift utförd.

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt