Kontorshotell i Katrineholm

Har du startat ett företag och inte har tillgång till en lokal eller har ni en lokal men vill ha tillgång till en större lokal med möjligheter för möten och event i Katrineholm? Då kan den här artikeln vara till hjälp för dig.

I den här artikeln så kommer vi att förklara vad ett kontorshotell är och vilka fördelar det finns med att ha hyra från ett kontorshotell.

Vad är ett kontorshotell och vilka fördelar finns det?

Ett kontorshotell är en fastighet som företagare kan få möjlighet till att hyra en eller flera kontorsplatser från. Tanken med ett kontorshotell är att det ska vara en flexibel arbetsplats där du som företagare, entreprenör eller visionär kan arbeta tillsammans eller var för sig.

Fördelarna med ett kontorshotell är många och här nedan så har vi listat ett flertal olika fördelar som medföljer när du hyr en plats på ett kontorshotell.

  • Du får en attraktiv adress som du och dina kunder enkelt kan träffas på och ha möten.
  • Flexibla kontraktstider medföljer oftast när du hyr en plats på ett kontorshotell.
  • Istället för att tänka på städning, underhåll av lokal och annat som medkommer när man äger sin egna lokal så kan ni fokusera på er kärnverksamhet.
  • Ingen stor initial kostnad. När du hyr en plats på ett kontorshotell så slipper du alla andra stora kostnader som att köpa in skrivare, fixa bredband och att köpa in möbler.

Det finns många fler fördelar med att använda sig utav ett kontorshotell och det här var bara några av dom fördelarna. Här nedan så har vi skapat en lista över alla olika kontorshotell som du kan hyra utav i Katrineholm.

Kontorshotell som du kan hyra i Katrineholm.

Här kan du läsa mer om dom olika kontorshotellen och vart du hittar dom.

SjötorpsHus Företagshotell

SjötorpsHus i Katrineholm som är ett byggföretag har byggt upp ett nytt och modernt företagshotell som du kan hyra.

Företagshotell som ägs av SjötorpsHus hittar ni i stadsdelen Värmbol på Värmbolsvägen 7 i Katrineholm. Här kan ni läsa mer om SjötorpsHus Företagshotell. 

Postgatan 6b Katrineholm

Postgatan 6b i Katrineholm är ett kontorshotell som ligger i centrala Katrineholm bredvid resecentrum.Med kontorhotellets tillgänglihet gör så att det både bli smidigt för dig som företagare att ta dig till kontoret men också för dina kunder.

Kontorshotellet Postgatan 6b Katrineholm ägs av Jernhusen och har kontor med flera olika storlekar. 

Besöksadressen för kontorshotellet postgatan 6b är Postgatan 6b i Katrineholm. För mer information om Postgatan 6b klicka här. 

D11

Kontorshotellet D11 som i Katrineholm är ett centralt beläget kontorshotell med flera olika storlekar på kontor som man kan hyra. Kontorshotellet ligger på Drottninggatan 11 och är lättillgängligt och snyggt inrett.

Inne på kontorshotellet D11 så finns det också en lobby som fungerar som ett allrum där man kan jobba och nätverka med andra företagare. Detta ger dig möjlighet att knyta kontakter och samarbeta med andra.

Förutom det smidiga läget och flexibla arbetsplatsen så kan man också använda det till event eller större möten. Läs mer om D11 här.   

Mejeriet

Kontorshotellet Mejeriet är ett av KIAB:S två kontorshotell som du kan hyra i Katrineholm. Här finns det kontorsplatser i flera olika storlekar beroende på om du ska jobba ensam eller om ni är flera som behöver en lugn arbetsplats att jobba på.

Ni hittar kontorshotellet Mejeriet på Mejerigatan 11 i Katrineholm.Mer info hittar ni här.

Dovhjorten

Det andra kontorshotellet som KIAB kan erbjuda i Katrineholm är kontorshotellet Dovhjorten.

På kontorshotellet Dovhjorten kan man hyra kontor av flera olika storlekar och blir ett smidigt sätt för att få tillgång till en kontor där du kan jobba och ta emot kunder i lugn och ro.
Ni hittar kontorshotellet Dovhjorten på Gjuterigatan 2 i Katrineholm.  För mer information om Dovhjort klicka här.

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt