Internationella matmarknaden i Katrineholm

Förbered era smaklökar på en smaksensation för nu återvänder äntligen den internationella matmarknaden till Katrineholm den 2 maj till 5 maj. Den internationella matmarknaden består av flera försäljningsstånd och foodtrucks som representerar flera kök runt om i hela världen som t, ex Spanien, Frankrike, Australien, Afrika, Storbritannien, Grekland och många fler.

Nu på onsdag från kl 10:00 så öppnar den internationella matmarknaden och står redo på Katrineholms torg för att erbjuda rykande färsk mat och andra goda matprodukter som godis, korvar, såser och konserverade sylter m.m. För alla som vill ha något speciellt till lunch eller varför inte middag så rekommenderar vi att köpa den fantastiska mat som tillagas på matmarknaden.

All mat som tillagas av dom olika länderna är tillagade med färska råvaror och är något ut över det vanliga.

Följ Katrineholmsguiden på Instagram, klicka här.

Öppettider för den Internationella Matmarknaden i Katrineholm

  • Onsdag 2 Maj – 10:00 till 18:00
  • Torsdag 3 Maj – 10:00 till 18:00
  • Fredag 4 Maj – 10:00 till 18:00
  • Lördag 5 Maj – 10:00 till 17:00

 

Under dom här fyra matfyllda dagarna som matmarknaden är på besök här i Katrineholm. På Katrineholmsguiden så kan du få hjälp via våran Live Chat där du kan ställa frågor till oss om du vill veta om något speciellt eller inte hittar det du söker. Eftersom det nu är den Internationella Matmarknaden i Katrineholm så kommer vi att uppdatera er med diverse tips/rekommendationer om matmarknaden på Katrineholmsguidens Instagram konto → Instagram/Katrineholmsguiden.se

Mer om Katrineholm 2018.

Här på Katrineholmsguidens start sida så kan du även bli informerad om olika evenemang som tar plats i Katrineholms kommun. Varje vecka så laddas det upp ny information om olika sorters evenemang med plats, tid, datum och annan viktig information. Det kan vara allt ifrån lärorika kurser till konserter och andra kultur nöjen.

Vi har även listat hela Katrineholm med allt från restaurangershopping, och tjänster inom olika branscher.

………………………………………………………….
Följ Katrineholmsguiden på Instagram, klicka här.

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt