Snart Öppnar Pinchos I Katrineholm

Nu till hösten 2017 kommer den svenska franchise-kedjan Pinchos att öppna sin nya restaurang i centrala Katrineholm.

Följ Katrineholmsguiden på Instagram, klicka här.

Om Pinchos.

Franchise-kedjan Pinchos är ett av dom snabbast växande franchise-kedjor i Sverige och grundades år 2012 i Göteborg. Pinchos har idag 30 restauranger runt om i Sverige och kommer i år 2017 även att satsa internationellt i Norge.

Pinchos är den första och ända franchise-kedjan i Sverige idag som är en så kallad ”app restaurang”.

Med den smidiga och smarta Pinchos appen som du kan ladda ner i din telefon på App store i din Iphone eller på Google Play i din Android. I Pinchos app kan du boka bord, kolla menyn, beställa och betala notan utan att behöva vänta på kyparen.

När bordet är bokat bord och mat och dryck är beställt kan du lugnt luta dig tillbaks och umgås med ditt sällskap i lugn och ro. Sedan när maten är klar kommer det att plinga till i telefon och då är maten färdig att hämta i luckan vid köket.

Efter att du har ätit dig mätt och belåten och är redo för att avsluta ditt restaurangbesök på Pinchos kan du enkelt betala via appen eller betala via kyparen. För dig som väljer att betala via appen kan samla bonuspoäng som sparas och registreras för framtida besök.

Mat och dryck på Pinchos.

På Pinchos kan du beställa och kombinera utsökta maträtter som kommer ifrån alla världens kök. När du kombinerar dom olika maträtterna så serveras dom i tapas-format så att man kan beställa flera maträtter samtidigt.

Ordet tapas är ett samlingsnamn för smårätter och kommer ursprungligen ifrån Spanien. Tapas serveras tillsammans med flera smårätter och kan var allt ifrån maträtter till desserter.

Med Pinchos dryckesmeny som också har skapats med inspiration ifrån hela världen så får du en stor valmöjlighet. Här kan du beställa på alkoholhaltiga och drinkar utan alkohol som passar både gammal som ung.

Pinchos i Katrineholms centrum.

Den digitaliserade tapasrestaurangen Pinchos kommer att öppna någon gång i oktober 2017 på Hantverkaregatan i Katrineholm. Då det ligger i Katrineholms centrum alldeles intill torget kommer det att vara lätt åtkomligt för både fotgängare och resenärer med både bil, buss och tåg.

 

 

………………………………………………………….

Följ Katrineholmsguiden på Instagram, klicka här.

Läs mer om Katrineholms restauranger här.

 

 

 

 

 

 

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt