Populära frisörer i Katrineholm 2021

När du behöver klippa ditt hår eller kanske unna dig en ny frisyr så finns det många skickliga frisörer i Katrineholm som du kan vända dig som kan just det här med klippning och styling av hår.

I det här inlägget kan du bland annat läsa om varför du ska boka en tid hos en frisör istället för att klippa dig själv, fördelar med att gå till en frisör och lite tips till dig som vill klippa dig själv.

Varför boka tid hos en frisör? 

Att klippa sig är inte bara en nödvändig sak att göra om man vill se vårdad ut utan kan också vara en ganska trevlig sak att göra. När du bokar en tid hos en frisör så kommer du till en utbildad person som vet exakt vad den gör.

Dessutom så kan det vara ganska skönt att komma iväg från vardagen och bli ompysslad i lugn och ro samtidigt som du får ett nytt snyggt utseende.

Fördelar med att gå till frisören

 • Frisören är en utbildad person och har fler och bättre redskap och klipptekniker
 • Du kan sitta och ta det lugnt eller läsa en bra tidning medans du blir elegant i håret
 • Du kan testa nya spännande frisyrer som är svåra att göra
 • Du kan få dom bästa och senaste mode tipsen inom hår och produkter
 • Du kan färga håret utan att behöva smutsa ner eller kasta dina egna handdukar

Tips till dig som vill klippa dig själv.

För dig som inte har tid eller lusten att gå till en frisör och vill klippa sig själv så kommer här lite tips på vad som kan vara bra att tänka på om du ska klippa dig själv.

 1. Se till att du använder en skarp sax om du ska klippa dig själv. Med en slö sax kan du skada håret och slutresultat kanske inte blir så bra.

 2. Ge dig bara på frisyrer som du känner att du klarar att klippa. Ingen fara såklart om du inte blir nöjd med hur det blev då håret växer ut igen men inte så roligt om det inte blev som du hade tänkt.

 3. Sista tipset när du ska klippa dig själv speciellt om du inte har gjort det förut är att råda fråga hur man kan göra. Om du fortfarande inte känner dig säker på hur du ska göra så kan det vara mer lönsamt att boka tid hos en frisör.

Populära frisörer i Katrineholm 2021

 1. Hair Top
 2. Salong White
 3. Självfallet
 4. Lindborgs Frisör
 5. Eleganza
 6. Filippas Frisörer
 7. Salong Marenius
 8. Blå himmel
 9. Traneskog
 10. Heaven or hell

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt