Färgning av fransar och bryn i Katrineholm

Är det dags att göra en färgning av dina fransar och bryn? Bra för i det här inlägget så ger vi er lite tips på olika skönhetssalonger i Katrineholm där du kan färga dina ögonfransar och ögonbryn.

Vi kommer också att ge er lite tips på hur du kan göra om du skulle vilja färga dina fransar och bryn själv hemma.

Vad är färgning av fransar och bryn?

För den som aldrig har färgat sina fransar eller bryn så kanske man inte vet vad det är. När man färgar sina bryn och fransar så applicerar man hårfärg på sina fransar och bryn för att få dom i en annan färg eller nyans av en färg.

Detta kan man göra hemma eller göra på en skönhetssalong men om du vill göra det själv hemma så kommer här några tips. 

Tips för dig som ska färga fransar eller bryn själv hemma

För dig som vill färga dina fransar och bryn själv hemma så har vi lite tips som vi vill dela med oss av innan du sätter igång.

  • Var försiktig med dina ögon så att du inte får in färg på dom. Om du skulle råka få in färg i ögonen så skölj dom rikligt och om det skulle uppstå skada så kontakta 1177.
  • Ha inte kläder som du är rädd om när du ska färga ögonbrynen då färgen kan förstöra dom. Ta på dig kläder som du inte är rädd om.
  • Gör inte det själv när du inte har någon i din närhet som kan hjälpa dig om olyckan skulle vara framme. Säkerheten först!

Olika skönhetssalonger som färgar bryn och fransar i Katrineholm

Här nedan så har vi listat några exempel på olika skönhetssalonger i Katrineholm som kan hjälpa dig med färgning av fransar och bryn.

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt