En guide till Duveholmshallen

Öppettider och kontaktinformation.

Vardagar 09:00 – 22:00 | Lördag 09:00 – 17:00 | Söndag 09:00 – 21:00

Telefonnummer: 0150-570 05

E-post: lokalbokningen@katrineholm.se

Duveholmshallen.

2017 den 11 december invigdes den nya Duveholms entrén i Katrineholm. Den nya entrén har fått ett ordentligt lyft med en snygg och miljösmart design. Duveholmshallen ligger i närheten av Nävertorp och har flera smidiga trafikförbindelser.

Med sina imponerande 12 000 kvadratmeter till yta så är Duveholmshallen den största inomhusanläggningen i Katrineholm. Duveholmshallen brukar också användas till stora evenemang och mässor då den är utrustad med uppdragbara vikväggar.

Det här kan du göra i Duveholmshallen.

 • Innebandy
 • Handboll
 • Volleyboll
 • Bordtennis
 • Basketball
 • Badminton
 • Dans
 • Tennis
 • Gymnastik
 • Simhall
 • Boule
 • Bowling
 • Gym

Simhallen.

Simhallen är en del av Duveholmshallen och erbjuder en hel del spännande vattenaktiviteter. Här kan du t, ex njuta i den varma sköna bubbelpoolen eller ta några pulshöjande längder i simbassängen. I simhallens äventyrsbad kan du och din familj ägna sig åt flera timmar lek som passar både stora och små.

För alla små som ska lära sig att simma så finns det en simskola som har öppet på sommaren där du kan utveckla din simning och plocka massor av häftiga simmärken.

Bowlinghallen.

Här i Duveholmshallen finns det mycket roliga sportaktiviteter att göra med vänner och familj men en av dom mest besökta är bowlinghallen i Duveholmshallen. Bowlinghallen är utrustad med 10 bowlingbanor som också är utrustade med ett så kallat staket för ovana bowlaren.

Samla alla dina vänner och prova på discobowling i bowlinghallen. Discobowling är en form av bowling där man skruvar upp stämningen med härlig discomusik och discoljus. Detta är ett perfekt helgnöje för hela familjen som vill kombinera sport och fest där åldern inte har någon betydelse.

Barnkalas i Duveholmshallen?

Att anordna ett barnkalas är ibland inte alltid så himla enkelt då barn generellt har väldigt mycket energi och svårt att sitta stilla. Varför då inte ha ditt barns barnkalas i Duveholmshallen? Här kan du välja mellan ett flertal olika teman för barnkalaset som både stimulerar barnens energinivå och som är roligt.

Ha ett barnkalas med discokänsla i bowlinghallen eller bjud på ett roligt äventyr i Duveholms äventyrsbad.

Fyll på med ny energi i Duveholmshallens restaurang.

När du har sportat klart eller bara vill ha ett gott mellanmål eller lunch så kan du besöka Duveholmshallens egna restaurang. Här kan du köpa snacks, mellanmål, svalkande drycker och god mat som ger dig ny energi efter din aktivitet.

 

Restaurangen i Duveholmshallen går att boka för större sittningar med familj och vänner där ni kan välja på ett flertal goda maträtter från menyn.

Actic Gym i Duveholmshallen.

För dig som gillar träning inomhus där du kan variera med motion och styrka så finns Actic i Duveholmshallen. Actic är ett gym som är en del av Duveholmshallen och har ett brett utbud av olika träningsredskap och träningsmaskiner. Här får du möjlighet att träna alla muskelgrupper och förbättra konditionen i en inomhusmiljö som går att använda året om.

För dig som inte riktigt vet hur man använder dessa träningsredskap eller saknar motivation kan ta hjälp av en personlig tränare.

 

Hoppas att våran guide till Duveholmshallen har varit informerande och underhållande för er. Om ni tycker att vi har missat något i denna guide eller vill ge oss tips till nästkommande inlägg så lämna gärna en kommentar.

 

………………………………………………………….
Följ Katrineholmsguiden på Instagram, klicka här.

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt