Catering för alla tillfällen i Katrineholm

Ska du anordna en stor fest, bröllop eller något annan stor händelse som kräver stor förberedelse och många timmar planering inför mat och inredning. När du anlitar en cateringfirma så får du hjälp med alla förberedelser och mat, så att du själv får mer tid med dina gäster.

Följ Katrineholmsguiden på Instagram, klicka här.

Vad är catering?

Catering utförs av en cateringfirma som är speciellt utbildade inom mat och anordnar olika typer av fest arrangemang. Idén med catering är att du som värd/värdinna ska få mer tid till att faktiskt umgås med dina gäster och njuta av arrangemanget.

När du anlitar en cateringfirma så får du välja mellan flera olika festupplägg med olika maträtter och desserter. En cateringfirma både tillagar och transporterar mat till tillställningen och kan oftast anordna arrangemanget.

En catering är en näringsverksamhet där fest och mat anordnas för både privat och företagsevenemang. Catering omfattas av livsmedelslagen och skall kunna visa upp ett ”Egenkontroll-program” som har granskats av Kontrollmyndigheten.

Olika typer av catering.

Inom catering branschen så finns det ett flertal olika typer av catering som är anpassade för olika sorters tillställningar. För dig som ska anordna en större utomhus fest med många gäster som t, ex en konsert så är en mobil catering mest passande.

Den mobila cateringen serverar mat och dryck direkt från ett fordon och är smidig vid stora tillställningar utomhus för både privatpersoner och företag.

En evenemangscatering innebär att mat tillagas på cateringfirman för att sen transporteras till beställarens lokal/plats. Catering kan även erbjudas till privatpersoner och företag som får mat levererad hem eller till arbetsplatsen.

Hos vissa cateringföretag kan du även beställa hem en kock som tillagar och serverar mat under ett mindre kalas eller middag med gäster.

Cateringföretag i Katrineholm.

  • ComMat är ett cateringföretag/restaurang som erbjuder evenemangscatering för både små och större privat och företagsfester.
  • Änglarnas Kök tillagar och levererar mat till privatpersoner, små och medelstora företag där maten står i fokus. Här kan du beställa allt ifrån bakverk och tårtor till exotiska brickor och bufféer.
  • Claudias Kök erbjuder catering åt både företag och privatpersoner som du hittar vid Lövåsens köpcentrum. Här kan du beställa catering med olika teman på mat och även boka festlokal med servering.
  • Katrineholms Golfrestaurang tillhör Katrineholms Golfklubb som anordnar större caterinsgevenemang åt både företag och privatpersoner.
  • Linas Mat är en cateringfirma som erbjuder catering med utkörning och uthyrning av festlokal samt servering.
  • Knattebo Catering tillagar och skräddarsyr menyer efter dina önskemål för att skapa den perfekta festen. Då Knattebo Catering har en storerfarenhet av matlagning så kan du planera en unik meny som passar dig och alla dina gäster.
  • Dufweholms Herrgård erbjuder en trivsam och god catering som bjuder på en unik och avslappnad herrgårdsmiljö. Här kan du välja bland flera ekologiska menyer och avsluta med en trevlig spa upplevelse tillsammans med familjen eller företaget.
  • Hotel Statt ligger i centrala Katrineholm och erbjuder skräddarsydd catering som gör din bröllopsfest, konferens eller födelsedagsfest helt unik.
  • Ceith & Agnes Mat Och Dryck hittar ni på Stortorget 10 i Katrineholm. Ceith & Agnes Mat Och Dryck erbjuder catering för bröllop, fester, företag, studenten, jul, nyår och mycket annat.

………………………………………………………….

Följ Katrineholmsguiden på Instagram, klicka här.

 

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt