Alla hjärtans dag i Katrineholm 2018

Alla hjärtans dag.

Det närmar sig alla hjärtans dag och då är det ju ett perfekt tillfälle att visa sin partner hur mycket den personen betyder för dig. Här kommer vi skriva några tips på vad du kan hitta på med din dejt, oavsett om det är första dejten eller om ni varit tillsammans under en längre period eller om du helt enkelt är singel och inte har någon dejt.

Middag på Restaurang.

Bjud din partner eller vän på restaurang, ett tips är att ni besöker någon av Katrineholms egna restauranger som t,ex Dufweholms Herrgård eller O`Learys som ligger i Katrineholms centrum. Dufweholms Herrgård ligger strax utanför Katrineholms centrum och har en vacker natur som skapar en magisk atmosfär av kärlek.

Gå på bio.

Till alla hjärtans dag är det ett perfekt tillfälle för att ge dig och din partner en mysig och kärleksfull kväll med att gå på bio och kolla på någon romantisk film. På biosalongen Cinemascenen i Katrineholm så finns det ett flertal spännande och bra filmer som ni kan gosa till. Biosalongen ligger i Katrineholms centrum på Drottninggatan 19 och ligger i närheten av flera restauranger för den som vill fullborda kvällen med en god och romantisk middag på en restaurang.

Skapa en tradition.

Har ni varit tillsammans en längre tid så kan det kanske ibland vara svårt att komma på nya idéer för alla hjärtans dag. Men ett tips är att skapa en tradition där ni exempelvis går på restaurang, dricker champagne och äter jordgubbar på en romantisk plats eller tar en mysig promenad med varandra som kan bli en kärleksfull och avkopplande tradition.

Gå på Spa.

Skäm bort er genom att gå och njut av spabehandlingar, spa i Katrineholm kan ni hitta här på Katrineholmsguiden där ni kan i lugn och ro gå igenom alla spaanläggningar i Katrineholm. På spa kan ni njuta tillsammans av goda tilltugg och drycker samt njuta av den sköna spa behandlingen.

Övernatta på Hotell.

Passa på att lyxa till det med en hotell övernattning med din partner på något av Katrineholms hotell. Ibland kan det vara skönt att komma bort ifrån vardagen och varför inte skämma bort er med lite hotell lyx där ni kan ägna tid åt varandra utan att bli störda.

Myskväll hemma.

Oavsett om du har en partner eller inte, så kan du ha en myskväll hemma, bjud hem vänner och familj och ha en myskväll med dem! Köp hem lite gott godis och annat gott och gosa framför en mysig film och tänd några ljus så det blir riktigt mysigt.

Romantiska kort.

Skippa de färdiga korten som går att köpa i affären och skriv egna romantiska kort till din partner, skriv hur mycket den personen betyder för dig och allt som hör till, Det uppskattas nog mer!

Gå ut och bowla.

Bjud med din dejt på bowling, eller om du inte har någon dejt så kan du alltid bjuda med dina närmaste vänner eller familj på en rolig omgång bowling där ni kan utmana varandra och tävla om ett fint pris. Det kan vara en rolig aktivitet för dig som kanske annars är ensam på alla hjärtans dag. Bowlinghallen hittar du på Västgötagatan 31 i Katrineholm.

Laga en romantisk middag.

Bjud din partner eller bjud hem din dejt på en romantisk middag för två hemma, se till att ha ljus tända och dekorera lite fint med rosblad och annat som förknippas med kärleken. Laga till något alldeles extra gott och inkludera choklad i desserten för en extra god och mysig alla hjärtans dag.

Frukost på sängen.

Ge din partner en frukost på sängen och ge den bästa möjliga start på dagen för honom eller henne, se till att lämna något litet fint med frukosten exempelvis ett romantiskt kort.

 

………………………………………………………….

Följ Katrineholmsguiden på Instagram, klicka här.

 

Fler artiklar

Om Hittaut Katrineholm 2024

Hittaut i Katrineholm erbjuder en unik upptäcktsfärd och motionsaktivitet. Deltagare kan hitta 130 checkpoints runt om i regionen. Konceptet med Hittaut Hittaut är ett friluftsprojekt